2022-01-18 13:21Nyheter

Nu har alla Versus hyresgäster flyttat in!

Versus i SollentunaVersus i Sollentuna

Nu har Versus samtliga hyresgäster flyttat in i de färdigställda trähusen vid Väsjön!

Intresset har varit stort och uthyrningsarbetet har gått snabbt vilket har varit väldigt roligt att se. Utöver det naturnära läget och de goda pendlingsmöjligheterna så är husen byggda med en stomme av certifierat trä från svensk skog, miljövänliga materialval och produktionsmetod som ger branschens lägsta klimatavtryck. Detta ger hög boendekvalité för hyresgästerna och har varit en viktig faktor i uthyrningsprocessen.

Versus är ritat av arkitektbyrån DinellJohansson och relationen till Väsjön i söder har varit tongivande i utformningen av projektet. Projektet består av tre lamellhus som bildar ett U-format kvarter som öppnar upp sig mot sjön och skapar en skyddad gård dit solen kan lysa in från söder. Lägenheterna är allt från ettor till fyror med balkonger som även de är utformade i relation till utsikten över skog och sjö. Här är naturen alltid närvarande.Om Vernum Fastigheter

Vernum Fastigheter producerar hyresbostäder med ett cirkulärt och långsiktigt fokus. Genom vårt egenutvecklade, kostnadseffektiva och flexibla träbyggnadssystem skapar vi åtråvärda och hållbara hem som uppskattas av våra boende, år efter år.


Kontaktpersoner

Felicia Lidberg Collinder
Marknadschef
Felicia Lidberg Collinder