2021-05-20 10:03Nyheter

Versus – naturskönt boende precis vid Väsjön!

Versus är ett pågående byggprojekt med 137 lägenheter som ligger beläget vid den vackra Väsjön som gett namn till den lummiga stadsdelen i Sollentuna.

Här skapar vi hållbara och energieffektiva bostäder som lever i samklang med naturen. Projektet är inne i sin mest intensiva och spännande fas av produktionen, det betyder att vi nu arbetar parallellt med många olika moment.

Vi har nu rest två av tre huskroppar, samtidigt som vi färdigställer ytskikt i lägenheterna, gör fasadarbete och installationer samtidigt som vi är i full gång med att montera balkonger.

Nästa steg i projektet är att under juni genomföra stommontage av den sista huskroppen – och vi planerar att fastigheten ska stå klar för inflyttning under sista kvartalet 2021. Vill du veta mer om uthyrning av Versus eller någon av våra andra fastigheter, skriv upp dig på vår intresselista!


Om Vernum Fastigheter

Vernum Fastigheter producerar hyresbostäder med ett cirkulärt och långsiktigt fokus. Genom vårt egenutvecklade, kostnadseffektiva och flexibla träbyggnadssystem skapar vi åtråvärda och hållbara hem som uppskattas av våra boende, år efter år.


Kontaktpersoner

Felicia Lidberg Collinder
Marknadschef
Felicia Lidberg Collinder