2022-02-09 07:00Nyheter

Vernum växer och välkomnar två nya förvaltare

Lars Brintler och Ulrika JädestamLars Brintler och Ulrika Jädestam

Vernum växer stadigt och välkomnar nu två nya medarbetare till förvaltningen.

Lars Brintler blir anställd som teknisk förvaltare och har en bred erfarenhet inom förvaltning och teknik. Han har tidigare bland annat arbetat som förvaltare/platschef hos Sodexo, och förvaltare hos Telge. På Vernum kommer han främst att ha hand om underhåll, energi och teknik i Vernums kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen.

Ulrika Jädestam blir anställd som bostadsförvaltare med ansvar för Vernums hyresfastigheter och hyresgäster. Ulrika har över 10 års erfarenhet av hyresrättsförvaltning och har tidigare arbetat för både HSB/Fastighetsägarna och Värmdöbostäder. 

Teamet har sedan tidigare två förvaltare och Vernum ser framemot att stärka upp förvaltningen i takt med den snabba tillväxten. Vernum Fastigheter söker nu även platschefer i Mälardalen.


Om Vernum Fastigheter

Vernum Fastigheter producerar hyresbostäder med ett cirkulärt och långsiktigt fokus. Genom vårt egenutvecklade, kostnadseffektiva och flexibla träbyggnadssystem skapar vi åtråvärda och hållbara hem som uppskattas av våra boende, år efter år.


Kontaktpersoner

Felicia Lidberg Collinder
Marknadschef
Felicia Lidberg Collinder