2022-11-14 15:15Nyheter

Höstmarknad och första spadtaget för Brobyholm!

I lördags, i den strålande novembersolen, togs det första spadtaget för framtidsområdet Brobyholm.Vernum var givetvis på plats och grävde. Det var roligt att se det stora intresset och att så många kom. Spadtaget firades med en höstmarknad där lokala mat- och hantverksproducenter ställde ut och det fanns även möjlighet för allmänheten att ställa frågor till bostadsutvecklarna. Vernum planerar att bygga ett hundratal klimatsmarta hyresbostäder, med inflytt 2024, i området och det var härligt att möta så många engagerade intressenter och berätta om vår del av projektet.

Brobyholm kommer att bli ett nytt, klimatsmart och modernt samhälle i Åkers Styckebruk, Strängnäs. Området utvecklas av S. Property Group, Vernum, Aros och OBOS och kommer att bestå av olika boendeformer som parhus, bostadsrätter och Vernums hyresrätter. Vill du veta mer om framtidsområdet Brobyholm, besök www.brobyholm.se!Om Vernum Fastigheter

Vi vill förändra en hel bransch. Genom att bygga och förvalta hållbara trähus vill vi sätta en ny standard för byggbranschen och ge fler människor möjlighet att bo klimatsmart. Vår vision är att vara Sveriges ledande fastighetsbolag för utveckling, byggnation och långsiktig förvaltning av cirkulärt hållbara bostäder.


Kontaktpersoner

Felicia Lidberg Collinder
Marknadschef
Felicia Lidberg Collinder